Apunta't al butlletí del

Coneix el projecte

LA PRIMERA PLATAFORMA PER A CENTRES DE SALUT

Film In Hospital és la plataforma cinematogràfica que posa a l’abast dels nens i nenes hospitalitzats a Catalunya més de 80 pel·lícules d’arreu d’Europa. Organitzades per edats, durada i idioma aquestes pel·lícules estan seleccionades per la seva qualitat, el seu to alegre i la riquesa estètica que ofereixen.

L’accés a la plataforma és totalment GRATUÏT. Per accedir-hi basta amb adreçar-se al personal de l’hospital i sol·licitar un codi de visionat.

Dotar als centres hospitalaris amb l’accés a continguts cinematogràfics especialment adreçats a la població infantil ingressada els facilita un instrument addicional de suport emocional i, per tant, constitueix una oportunitat per contribuir a una millora sensible en l’atenció a la salut des d’una perspectiva integral.

Film In Hospital és un projecte internacional portat a terme per professionals de l’educació i l’audiovisual de tota Europa, que seleccionen amb cura continguts audiovisuals estimulants i atents:

BUFF (Suècia)
JEF (Bèlgica)
Il Nuovo Fantarca (Itàlia)
Kinodvor (Eslovènia)
Drac Màgic – Pack Màgic (Estat espanyol)
 

El programa està cofinançat per la Creative Europe-MEDIA de la Unió Europea i té la intenció d’arribar al màxim nombre d’infants possible.

UN PROJECTE DE PACK MÀGIC

Pack Màgic és una distribuïdora de cinema infantil, tranquil i en català enfocada en la difusió de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals. Pack Màgic és una iniciativa de Drac Màgic, cooperativa que des de 1971 es dedica a l’estudi i a la divulgació de la cultura audiovisual i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals.

Pack Màgic reprèn una labor que Drac Màgic ja havia dut a terme amb Distribucions Imatge, distribuïdora amb la que entre el 1977 i el 2005 va elaborar un catàleg de 43 films infantils, representatius del millor cinema europeu i internacional. Impulsada amb la col·laboració de l’Associació Cultural Cavall Fort i Rialles, va ser la iniciativa pionera en el doblatge i distribució de pel·lícules en català. Cinema.

Subscriu-te
al butlletí del